Main Page Sitemap

Most viewed

Nuvarande kupongere
Det första är att VyprVPN är lite åt det dyrare hållet. 5 I och med färdigställandet av tunneln fördubblades spårkapaciteten genom Stockholm och gav pendeltågstrafiken två nya..
Read more
Mantel rabattkod
Posted two months ago Get Deal Only today 57 off of the Vredestein Fortezza Senso All Weather tyre. Facebook, see more of Mantels Direct Coupon, Mantels Direct..
Read more

Last news

T shirt collection discount code

KinderCart, livastar, lUC Fashion, my Dream Store, myLocalKart. Find Eligible Coupons, sign in and look for coupons that give you Groupon Bucks when you use them.


Read more

Rabattkod himla

När man var så liten var det inte roligt att det alltid var någon av oss som grät när vi hade tävlat. Lisa Ajax berättar att hon


Read more

Kuponger för North Face jackor

The North Face var tidigt ute med lätta ryggsäckar och kupoltält och har tillverkat vind- och vattentäta kläder med gore-TEX sen slutet av 1970-talet. Allt för att


Read more

Vasamuseet rabatt


vasamuseet rabatt

Hur man tar sig hit: Buss: 44, 69, Hop On-Hop Off. Visning, guidad visning på svenska, följ med på en guidad visning runt skeppet och lyssna till Vasas historia. Pris: från 2 910. 31 december är det öppet klockan 10 till. Barn och vuxna hanterar rekvisita i rummet "Under däck". Bild på guide som lyser med ficklampa på en modell av Vasa i genomskärning. På sommaren mellan 1 juni och 31 augusti är det öppet alla dagar klockan.30 till. Priset kan därför komma att variera beroende på period och antal boende gäster.

Nytt för i år är bland annat middag med musik i skeppshallen. Vissa beskyllde Kung Gustav II Adolf för katastrofen då han beställde ett skepp med allt för många tunga kanoner för fartygets dimensioner. Skapa inloggning, kneippbyn, semestra på Kneippbyn en nöjespark och vattenland för hela familjen!

Om hur Vasa bärgades från Östersjöns djup till att skeppet stod på plats i det nya museet. Lyssna till och smaka på historien med Vasa som bordsdam. . Museet är stängt: 1 januari 23, 24 och 25 december, pris. Utställning: Trädgården, vasamuseets trädgård, i Vasamuseets trädgård växer köksväxter, läkeörter och blomster. Börja ditt besök med att se filmen om Vasa. Filmtider 1 juni - 18 sep, mat musik, mat, musik och historia från 1500-talet.


Sitemap